• 검색검색창 도움말
  •  
  • 한식 영어사전

  • 페이스북 트위터 카카오스토리 네이버 구글플러스 카카오톡

한과(Korean Sweets[HANGWA])

우리 고유의 과자류의 총칭이다. 곡물가루나 과일 등에 꿀, 엿, 설탕을 넣어 달콤하게 만들어 먹는다. 재료, 만드는 법에 따라 유과, 유밀과, 강정, 다식, 전과 등으로 나눈다.

Hangwa refers to traditional sweets made with powdered grains, honey, malt, and sugar. It is categorized into various types, such as gangjeong , yugwa , yumilgwa, dasik , and jeongwa , depending upon the ingredients and recipe used.

Gangjeong

강정
튀긴 쌀과 콩 또는 볶은 깨를 되직한 물엿에 버무려 굳힌 후 여러 모양으로 썬 전통과자이다.
Sweet Rice Puffs
This is a traditional Korean confectionery that is made by mixing puffed rice, beans, or toasted sesame seeds with a starch syrup. The mixture is rolled flat, allowed to harden, and then cut into various shapes.
おこし
揚げた米、豆、煎りゴマを水飴と混ぜ合わせて固め、いろいろな形に切った韓国伝統の菓子。
江米块
将油炸的大米、大豆或芝麻用粘稠的麦芽糖搅拌后放置凝固,然后再切成各种形状的传统糕点。
江米塊
將油炸的大米、大豆、 芝麻用黏稠的麥芽糖攪拌後凝固而成, 是香甜的傳統糕點。

번역신고

구글 번역 결과가 내용과 판이하게 다를경우 신고해 주십시요.

신고하기 >

레시피사전 등록